June 12, 2010

Perfekt vær for innesysler!







En regnværsdag er helt ok her i heimen! Da kan vi være inne med god samvittighet og sy, male, klippe og lime. I dag har vi alle tre vært i full aktivitet med malekosten, så nå kommer det flere nyheter her på bloggen de nærmeste dagene. Først ut er de små skuffekommodene som har fått ny farge og pålimt papir i spreke farger!


Slik så kommoden ut før totalrenovering:



Har brukt en herlig turkis farge med fargekoden 0520-B70G (fargen kommer dessverre ikke helt til sin rett på disse bildene). Papiret, som er beregnet til scrapbook, er kjøpt på Nille. Lillesøster har valgt ut papiret til den store kommoden, den brukes til å oppbevare tegnesaker. Storesøster har fikset seg en litt mindre kommode som sikkert skal huse mye dilldall og rot:) Jentene har vært utrolig flinke med malekosten, selvom mamma er litt utålmodig og pirkete...


Vi har også besøkt bruktbutikken i dag, og kom hjem med en gammel kommode som vi betalte en hundrings for. Deler av den har også fått en omgang med malerkosten. En gammel settekasse fra mitt pikerom har fått litt ny farge, men er langtfra ferdig enda. Storesøster har malt en hylle som skal få plass på rommet. Ellers er stjerneprosjektet igang, her er en liten smakebit:)


Fortsatt god helg! Her er det mye som skal gjøres før helgen er over;)

Linda:) 

No comments:

Post a Comment