August 30, 2010

Liker!

Når jeg ikke har tid til å sy, får jeg finne på noe annet å blogge om:) Er jo stadig rundt omkring på nettsteder og fyller opp inspirasjonslageret! Ting jeg liker akkurat nå:

1. Tapetene til Lene Toni Kjeld




3. Høstkolleksjonen til ChillNorway


4. Plastic fantastic rosa juletre fra Rice (det er jo snart advent...)


5. ... at det er 25-30 varmegrader i Barcelona og at jeg snart skal dit sammen med jentegjengen! Da blir det kos, avslapping, sol, shopping, tapas og sangria!!


Kanskje du har noen gode Barcelona-tips du vil dele med meg?

So long!

Linda :)

August 17, 2010

Smykker

Hei hei! Her har det vært stille en stund, vi har vært på ferie og hatt bloggfri:)
Tenkte å vise dere noen smykker i dag. Tidligere i sommer hadde jeg et innlegg om keramikk.
Lovet å vise dere en gave som lillesøster hadde med til meg:


Jeg er vel verdens heldigste mamma? Har fått satt på en ring og kjede, så nå er det klart til bruk!
Har også bestilt meg et smykke hos ND på epla


Smykket var akkurat så flott som jeg hadde forstilt meg. Var så heldig å få med ørepynt også!


Panduro-katalogen dumpet ned i postkassen i går, og der fikk jeg øye på noe kult!
Smykkeanheng til korssting!! Man kan altså brodere sitt eget smykke :) Me like!


Linda :)

August 7, 2010

Maling del 1 ferdig!


Nå er stue og kjøkken ferdigmalt! I stua har jeg brukt fargen chi! Det ble hvitt og pent:) Skjenken, som jeg har fått av snille Ida, har blitt TV-benk. Får se om det blir en liten bildevegg her etterhvert (og ja, jeg ønsker meg flatskjerm!!) DVD-hylla er kjøpt for 30 kr på loppis i sommer, liker den runde formen. Lillesøster er linselus for anledningen, hun sitter i stolen som bestefar vant på bingo for over 40 år siden:) Jeg tok et før-bilde av stua, men det har blitt borte. Veggene var lyse, men forferdelig kremgule (og svarte av telys-sot)...


Kjøkkenet får beholde den kremgule innredningen, men veggen har fått ny farge! Den tidligere aubergin-lilla vindusveggen har blitt lys turkis! (Jeg var så ivirig med malerkosten at jeg glemte å ta før-bilde her!) Det var et innlegg hos Maganda som gav meg ideen til farge, tusen takk:) Jeg elsker allerede denne veggen. Nå skal det kjøpes nye knotter og håndtak til kjøkkeninnredningen! :)

Linda :)

August 2, 2010

Maganda


Jeg har shoppet! Noe jeg er veldig fornøyd med!:) Jeg har shoppet på epla av Maganda. En kjempefin pung, akkurat min smak! Laget av en brodert duk og en stoffrest.


Maganda har en flott blogg og lager masse fint! Jeg har også planer om å lage meg en epla-butikk. Bare jeg får tid... :) Nå skal jeg male litt på kjøkkenet, så er det snart ferdig!! Har hentet litt inspirasjon til farge via Maganda. Det kommer noen bilder etterhvert:)

Linda :)