July 31, 2010

Engerdalsdagene



I helgen har vi vært på engerdalsdagene. Savnet å være der med LiLiBe... Gjorde noen små kupp! Vase med Bambi, turiks opalin-skål (tror det heter opalin?), noen stoffrester og flere fine produkter fra Søstrene Grene. Bildene er tatt mot den nymalte stue-veggen. De siste dagene har stort sett gått med til maling, mangler bare andre strøk på noen av veggene + vinduer så er stuen så godt som ny. Jippi!

Linda :)

July 27, 2010

Feriesysler


Da er jeg endelig i gang med maling! Taket er nymalt, hvitt og fint:) Veggene står for tur. Det blir stua og kjøkkenet som får en overhaling i første omgang. Det skal bli så deilig å få bort den gul-hvite veggfargen! Får også dekket de stygge hullene på tv-veggen. Apropos tv, den er ikke akkurat det peneste møbelet i stua, men i dag så jeg en super idè i denne artikkelenklikk.no


En super måte å kamuflere tv´n på! Tror jeg skal stjele denne ideen. Passer perfekt her hvor det ikke er overflod av veggplass. Jeg har hverken flatskjerm eller en stilig lav TV-benk som denne, men tror det kan bli kult!

Linda:)

July 25, 2010

Keramikk og sniktitt på nytt prosjekt

Som jeg skrev i sist innlegg har lillesøster og storesøster vært på bytur og laget seg verdens fineste kopper! Jeg ble helt imponert da de kom hjem med disse mesterverkene. Lillesøster valgte motiv fra Ole Brumm og superfine farger!


Storesøster har laget kjempefine hjerter i herlige farger på sin kopp.


Er de ikke helt superfine? Nesten for flotte til å bruke... Koppene er laget hos glazed & amused. Det har nok gått med mye tid og en stor porsjon tålmodighet til dette prosjektet! Lillesøster hadde også med en fin gave til mamma, den skal jeg vise dere senere;) Så en liten sniktitt på et nytt prosjekt:


Ønsker dere alle en god uke!

Linda :)

July 24, 2010

Sommersysler

Vi nyter ferien hjemme noen dager nå, og storesøster har vært kreativ og flittig:) Hun har gjort et badehåndkle om til en "stilig håndkleveske", som teksten lød i boken hun snappet ideen fra. Hun har sydd på lommer til klær, blader, mobiltelefon og andre nødvendige duppeditter. To hanker er sydd på nederst. Så skal håndkleet brettes slik at det kan bæres i hankene. Supersmart :) Storesøster har også sydd en lite trekk som holder solstolen sammen slik at den enkelt kan bæres med, og jammen var det plass til håndkleveska der også! Nå satser vi på sol og strandvær! (Bildene er knipset av storesøster.)

Det blir mer sommersysler på bloggen framover - lillesøster og storesøster har nemlig vært på keramikkverksted i ferien! Og i lekestua har vi hatt storvask i dag så den er snart god som ny. Den skal få litt nytt stæsj, så kommer det snart bilder her:)

Linda :)
Posted by Picasa

July 17, 2010

Som ny!





Duker kan brukes til så mangt! Som å stæsje litt på en topp for eksempel:) Tante tok oppdraget da Synne kjøpte seg topp på loppemarked. Det var vel egentlig tante som foreslo at vi kunne stæsje litt på den... Lagde en "jojo" på framsiden og sydde på en bit av blomstermotivet på baksiden


Nå var det kanskje ikke en duk Synne så for seg som pynt, så lurer på hva hun syns om denne... Svaret får jeg i morgen, håper hun blir fornøyd. Jeg syns hvertfall den ble ganske kul!!


Kleshengeren er forresten en renserihenger som har fått masse perler og en liten trekule som pynt.

Linda:)

July 14, 2010

Kulekjeder


... eller kule kjeder om du vil. Rydder på syrommet/hobbyrommet om dagen og kom over en haug med perler. Ble akutt inspirert og lagde disse tre super-raske smykkene. Enklere kan det ikke bli!


Heldige meg får masse bidrag til stoffsamlingen om dagen!
Så er derfor helt nødt til å rydde i sysakene, slik at det blir plass til å sy:)


Apropos sy! Jeg har blitt den lykkelige eier av en gammel overlock-maskin.
Har foreløpig ikke peiling på hvordan den skal brukes, men skal prøve å finne det ut snart:)

Linda

July 12, 2010

Mer glede!


STOR GLEDE!
Snille Greta har vært hos meg i dag med et bord!
Det skal jeg male i precious-stil:)
Har ønsket meg rundt salongbord såå lenge...
Bordet kostet SEK 10 på auksjon, det må være årets kupp!!
Tusen millioner trillioner takk Greta!:)


Jeg fikk også to krakker på "kjøpet". Noen fine stoffer og duker og en prikkete bolle.
Tusen, tusen takk Greta, du er snill!!:)


Her er resultatet av et lite vatteppe-raid i ettermiddag:


Disse lappene ble mine for 20 kr i helgen! Jippi:)


Og nå rydder jeg for å få plass til alt det nye (gamle), og er såå fornøyd med det nye bordet!

Lykkelige Linda :)

July 11, 2010

Vattepper og sånt



Jippi! To nye vattepper! Et nydelig oransje og et herlig lilla! Jeg og en venninne har annonse i Trysil-Posten, og en snill dame ringte og ville gjerne gi bort både vattepper, stoffer, bånd, blonder og et lass med knapper. O lykke! Jeg liker spesielt det orange teppet veldig godt;)


I går var jeg i utdrikkingslag for en god venninne. Det ble en flott dag sammen med en sporty kommende brud og hennes venninnegjeng. Takk for en super dag til dere jenter som leser bloggen!;) Som seg hør og bør skal man jo ha med gaver til bruden; det ble en prikkete hjemmelaget pung. For å holde tråden gjennom dette innlegget, poserer den for anledningen på det blå vatteppet mitt:)



Linda :)

July 9, 2010

Loppis



 elsker å gå på loppis
gjøre små kupp
en solbleket babushka
en grønn og skjønn vase
som har selskap av bambi
en liten fargerik pute
glede!

I dag har jeg gjort enda flere kupp på garasjesalg, hihi;)

Loppis-Linda :)

July 8, 2010

I love DYMO

En gang i vår fant jeg pappas gamle   D Y M O , og ble rett og slett kjempeglad! Jeg digger de hvite enkle bokstavene mot svart bakgrunn. Nå har jeg snart merkelapper i hele huset!

På lillesøsters rom er det skoskap fra Ikea som rommer

 B L A D E R 

 R O T 

 E L E K T R I S K E  D U P P E D I T T E R 




Med to jenter i hus blir det etterhvert en stor samling klistremerker, glansbilder, tegnesaker og annet stæsj. En kontor-kommode fra Ikea holder orden på dette.



Har også merkelapper på vaskerommet! Se så kule flaskene blir når man fjerner etikettene? Dette tipset så jeg i et magasin for ganske lenge siden...




Bursdagskortet jeg lagde for en liten stund siden fikk en omgang med dymo`n:


I går hadde Fru Fly et herlig innlegg om "ordning og reda"! Fru Fly er favorittbloggen min for tiden, fantastiske bilder og stilren, gjennomført blogg! Hun er også glad i dymo:)

 L I N D A :)

July 6, 2010

Precious og oppussingsplaner



Falt pladask for møblene jeg fant hos precious! Spesielt de runde bordene, som dette på bildet. Genial gjenbruk av gamle møbler! Jeg fant også noen kule lamper og små kommoder som jeg likte veldig godt. Friske farger og herlige former - godt for øyet:)

Precious er også medeier i bloggen 13. Redesign og gjenbruk preger denne bloggen og varene i butikken. Herlig!:) Det øverste bildet har jeg lånt fra 13.

Har gjort et lite kupp i dag! Sommerlig "teppe" (som egentlig er en strandmatte og koster kr 79 på Europris). Holder kanskje ikke så lenge, men syns den var sommerlig og kul. Og den er verdt 79 kroner!


Ellers har jeg oppussingsplaner, og har helst lyst til å male hele huset fra tak til gulv (og ønsker meg helst nytt gulv også)... Nå gjelder det bare å prioritere. Det er på tide å male over den mørk aubergine fondveggen på kjøkkenet. Den skal bli lys (egghvit eller chi??), men da skulle jeg helst byttet ut kjøkkenet som er krem-farget.

Hvis jeg maler kjøkkenet må jeg også male stua. Det er jo ganske åpent, og rommene henger liksom sammen. Før jeg maler stua, burde jeg revet brystpanelen og strukturstrien. Så må jeg male taket og vinduskarmene, og hele gangen og alle dørene (gangen henger også sammen med stua og kjøkkenet).


Vaskerommet trenger absolutt en overhaling (det har jeg hatt planer om leenge), og det er flere år siden jeg planla at boden skulle bli garderobe...

Lurer på om jeg rekker dette på en og en halv uke? Det hadde vært praktisk da lillesøster og storesøster er på ferie. Har også masse sy- og hekleideer som surrer rundt i hodet, og en skjenk jeg skulle malt litt på. Lurer på hvor jeg skal begynne? Setter pris på gode råd! Imens går jeg og gjøre noe;)

Linda :)